AI Summit 2023 Budapest

2023-06-15

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az Indamedia Csoport elhozza Budapestre a mesterséges intelligencia neves szakértőit, akik betekintést adnak a folyamatos fejlődésben lévő digitális transzformáció világába. Az egész napos konferencia egyedülálló lehetőséget teremt arra, hogy az érdeklődők naprakész információkat szerezzenek arról, hol tart most és hogyan alakítja a technológiai trend a társadalmi, üzleti folyamatokat.

Az Indamedia Csoport 2023. szeptember 11-én a Magyar Zene Házában rendezi meg az AI Summit 2023 Budapest konferenciát. Az egész napos rendezvény nem kevesebbre vállalkozik, mint annak érzékeltetésére, milyen hatást gyakorol korunk egyik legtöbbet vitatott technológiai megoldása, a mesterséges intelligencia a társadalomra, az üzleti életre, az egyes iparágak átalakulására, valamint az alkotói folyamatokra.

Az AI Summit konferenciára több mint 50 hazai és külföldi előadó kapott felkérést, többek között fejlesztők, a tudományos élet képviselői, elemzők, gazdasági és jogi szakértők, iparágak képviselői, valamint alkotóművészek egyaránt jelen lesznek.

A rendezvényre érkező látogatók párhuzamosan három szekcióban hallgathatják meg a számukra releváns előadásokat és panelbeszélgetéseket, amelyből az egyik interaktív módon, hasznos gyakorlati bemutatókkal is segíti a mesterséges intelligencia használatának jobb megértését. Érdekes színfoltja lesz a rendezvénynek a mesterséges intelligenciával készült alkotásokat bemutató digitális kiállítás is.

„A mesterséges intelligencia több évtizede velünk van, de mindennapi életünkre gyakorolt hatásaival az utóbbi hónapban kezdett foglalkozni a szélesebb közvélemény. Digitális médiavállalatként egyszerre vagyunk hasznonélvezői és kárvallotjai is napjaink technológiai ugrásának, de talán a legfontosabb, hogy az AI Summit konferenciával a mesterséges intelligencia teljes társadalomra gyakorolt hatását, lehetőségeit és veszélyeit be tudjuk majd mutatni. Ez inspirált bennünket egy olyan találkozó szervezésére, ahol jeles hazai és nemzetközi szakértők beszélnek majd az előttünk álló változásokról” – nyilatkozta Starcz Ákos, az Indamedia Network igazgatósági tagja.

A szervezők közel 400 résztvevőt várnak az eseményre, a jegyértékesítés már elkezdődött.

A konferencia presztízsét kiválóan mutatja, hogy több együttműködő partneren túl az esemény vezető szakmai partnere a Magyar Bankholding.

Részletek

Hirdetnék