Az idei karácsonyt is all time rekorddal ünnepelhette a Sóbors

2024-01-11

Szuper évet zárt idén is online gasztromagazinunk, december 23-án ráadásul minden idők legnagyobb látogatottságát könyvelhette el.

Sikeres év van a Sóbors mögött, december végén pedig egy újabb all time rekordot is sikerült felállítania. December 23-án 221 408 olvasó böngészte az ünnepi recepteket és tippeket az oldalon, és ezzel az eredménnyel fennállásának legerősebb napját hozta gasztrosite-unk. Érdekesség, hogy az előző látogatottsági rekord pontosan egy évvel korábban, ezen a napon született. Akkor 199 784 valós látogató (Real Users) kereste fel a Sóborsot – ezt az idei eredmények 11 százalékkal szárnyalták túl.

A Sóbors egész évben remekül szerepelt az online gasztronómiai tematikájú kiadványok versenyében, szinte helyet bérelt magának a TOP3-ban. Sikerességét évről évre sikerül nemcsak megőriznie, de felül is múlnia, ahogy a mostani all time rekord is jól mutatja.

És, hogy mi a Sóbors titka? Erről korábban Sági-Kühn Zsófia főszerkesztőt kérdeztük: 

„Egyrészt a hitelességnek köszönhető a folyamatos sikerünk, hiszen lefőzött, kipróbált recepteket közlünk az oldalon, ahol a nagyi receptje tényleg a nagyié, a vegán recepteket pedig tényleg vegán szerző írja. A cikkeinken keresztül érződik, hogy a főzés a szeretetnyelvünk, szerelemprojektként tekintünk rá, nem kötelességként, és ezt a szemléletet szeretnénk átadni az olvasóinknak is. Az is fontos, hogy az ételek elkészítését részletesen, érthetően írjuk le, hogy a kezdők is bátran nekikezdhessenek egy recept elkészítésének, ugyanakkor figyelünk arra is, hogy azok is találjanak szimpatikus recepteket, akik már gyakorlottak a konyhában és szeretik a kihívásokat. Nagyon örülök, hogy eredményeink azt támasztják alá, hogy sikerrel járunk ezekben a célkitűzéseinkben.”

Hirdetnék