Indamedia konferenciák és rendezvények 2024

2024-01-23

2023-ban az Indamedia több rangos szakmai eseményt szervezett. Ezek között szerepelt a Economx (Napi.hu) makrogazdasági konferenciája, az AI Summit 2023 Budapest, a legnagyobb hazai Mesterséges Intelligencia Konferencia, valamint a kutyás szakembereket célzó DOGZ A Konferencia rendezvény is.  

Az Indamedia kiadványai 2024-ben is több szakmai rendezvénnyel jelentkeznek, amelynek keretében minőségi tartalommal kívánják a hazai piaci szereplők és a lakosság fejlődését támogatni.

Az Economx gazdasági magazin konferencia sorozata az  idei évtől ecnmx brand alatt kerül megrendezésre:

ecnmx Business Talks - when the money calls | 2024. április 15. | Magyar Zene Háza 

A konferenciával a célunk, hogy iránymutatást adjunk a vállalkozások számára egyrészt a generációváltás kezeléséhez üzleti, pénzügyi, HR és változásmenedzsment megközelítésben.  Másrészt innovatív, testreszabható  technológiai megoldásokat mutassunk be esettanulmányokkal színesítve. A konferenciára látogatók inspiráló hazai vállalkozók motivációs előadásait is meghallgathatják.  

Macronomx Meetup - növekedés és egyensúly | 2024. május 30.

A napi.hu által szervezett konferenciasorozat 2023-as rendezvényén a gazdasági élet vezető szereplői arra kérdésre keresték és részben adták meg a választ, hogyan lehet válságálló Magyarország gazdasága az elkövetkező időkben, milyen feladatok várnak a jegybankra, a kamarára, a szaktárcára és a vezető intézményekre.

Összefoglaló a konferenciáról >>

2024-ben a  növekedés és egyensúly kérdéskörét elemzi a konferencia.

A szakértőkből álló kerekasztalbeszélgetések és előadások olyan kérdéseket dolgoznak fel, amelyek az aktuális gazdasági környezetre reflektálva iránytűként szolgálnak a versenypiaci szereplők számára. 

Ízelítő a tematikából: 

DOGZ - fesztivál és konferencia | 2024. szeptember 7.


Egy nap, amikor minden a kutyákról szól. 

A rendezvény kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 

Összefoglaló a konferenciáról itt >> 

A DOGZ Konferencia idén is folytatódik a szakmai közönség bevonásával. A Konferenciával egy időben nagyszabású fesztiválra is sor kerül, ahol edukációs célzattal számos információt kaphatnak a kutyatartók, vagy a jövendőbeli gazdák a fajta klubok képviselőitől. Emellett kutyatréner, mentő és rendőrkutya, valamint kutyás sport  bemutatót is megtekinthetnek az ide látogatók.  

AI Summit - konferencia | 2024. szeptember 9. | Városliget

Az Indamedia a nagysikerű AI Summit konferenciát idén is megrendezi. Az eseményen a hazai és nemzetközi szakemberek bevonásával lehetőséget kívánunk teremteni az érdeklődők számára, hogy megismerjék milyen fejlődésen ment keresztül a mesterséges intelligencia az elmúlt egy évben. Hogyan élik meg a változást a fejlesztők, az iparág képviselői, milyen társadalmi hatásokat érzékelünk 2024-ben. 

Tavaly több, mint 800 résztvevő fordult meg az AI Summit konferencián, idén közel 2000 főt várunk. 

A gyakorlati bemutatók nagy sikerére tekintettel a workshop szekciót két naposra bővítjük. 

Az idei konferenciát EXPO-val bővítjük: AI fejlesztéssel foglalkozó vállalkozásoknak kínálunk lehetőséget a bemutatkozásra, üzleti kapcsolatok kialakítására. Ehhez önálló standot biztosítunk

Femina Klub |  2024-es évad

2016-ban indult el a Femina Klub rendezvénysorozat, amit minden évben - a színházi évadhoz igazodva - szeptember és június között rendezünk meg. Minden alkalommal egy népszerű, és sokakat érintő kérdéskörrel foglalkozunk. A klubestek állandó háziasszonya Szily Nóra, aki az adott témában jártas, ismert és elismert személyiséggel beszélget.

A klub idei vendégei között szerepelnek: 

Az előadások jelenlegi helyszíne: Thália Színház.

További részletek a Femina Klubról >>

Parkoló Parádé by Totalcar | 2024. április 28.

Az első Parkoló Parádét 10 évvel ezelőtt rendezte meg a Totalcar. A találkozó azóta is igen népszerű program az autó rajongók körében. A Parkoló Parádé 2024-ben sem maradhat el, izgalmas koncepcióval várják a résztvevőket idén is a szervezők. 


A rendezvényeinkhez kapcsolódó megjelenési és szponzorációs lehetőségekről érdeklődjön a DN Sales House-t a sales@dnsaleshouse.hu email-címen! Kollégáink örömmel állnak rendelkezésre, és segítik Önöket a marketingcélok maximális elérésében.


Hirdetnék